On my spring wishlist: Prada loafers

De lente is in zicht en daarbij ook een lentekuis in mijn kast en ruimte voor nieuwe items. Mijn wishlist wordt met de dag langer maar een item dat helemaal vanboven in het lijstje staat zijn deze prachtige loafers. Deze Prada loafers zijn al een tijdje helemaal on trend. Zeker naar de lente toe vind ik deze loafers de perfecte aanvulling op mijn wardrobe. Ze zijn eindeloos te combineren en zorgen echt voor die it-girl uitstraling. Of je ze nu draagt met een rokje of jurkje voor een preppy chic look, of gewoon casual met een jeans, met deze loafers kan je weinig verkeerd doen. Mijn favoriet zijn de zwarte maar ook dit beige exemplaar vind ik prachtig en is net iets draagbaarder ook naar de zomer toe. Hieronder zien jullie ter inspiratie enkele van mijn favoriete looks met deze prachtige Prada loafers.

Deze twee eerste looks tonen voor mij echt hoe deze loafers enorm veelzijdig zijn. De eerste look is een perfect voorbeeld van hoe je de loafers preppy chic kan dragen. Met een trui en/of hemdje wordt het rokje een stuk minder opgekleed en dankzij de blazer ziet het er toch enorm chic uit. Een leuke trui of hemd vind je gegarandeerd bij River Woods. Heb je een date night en mag je outfit net opgekleed zijn? Vervang de trui of het hemdje door een mooie blouse en combineer met een lange trenchcoat. Dat maakt de outfit instant meer vrouwelijk en minder zakelijk.

Om de loafers gewoon dagelijks te dragen vind ik ze gecombineerd met een broek prachtig. Met een jeans en een wit hemdje zie je er gelijk put together uit, de perfecte outfit om bijvoorbeeld een dagje te gaan shoppen. Eerder een belangrijke meeting? Dan geef ik zoals de rechtse outfit de voorkeur aan een volledige zwarte look. Een lederen broek om de outfit net wat stoerder te maken en een blazer voor een professionele touch. Met deze outfit maak je gegarandeerd een statement als je de meeting room binnen wandelt, hello bossbabe!

Ik denk dat het wel duidelijk is, ik ben alvast helemaal verkocht voor deze Prada loafers. De prijs komt op 750 euro. Nog even sparen dus. De meningen over deze loafers zijn erg verdeeld. Het is een echt love it or hate it item. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening, laat het me zeker weten door een reactie te plaatsen.

Nathalie